Webmail

Overal ter wereld uw e-mail lezen.

Domein check

Is uw gewenste domeinnaam nog beschikbaar?

Helpdesk

 0224-553335

 support@soko.nl

Maa t/m vrij van 9:00 tot 17:00 uur

Over Soko ...

Hostingprovider sinds 2003 en die sindsdien uiteenlopende internet diensten aanbied. In de jaren daarna heeft Soko zich gericht op meerdere hostingplatformen (Windows en Linux) om haar klanten tot dienst te kunnen zijn.

Wij hosten duizenden websites, VPS-en, apps en verzorgen de email en emailmarketing op onze servers voor, maar niet beperkt tot:
 • Gemeenten (bijv zijpe.nl)
 • Bedrijven (van lokale bedrijven tot europese bankinstanties)
 • Multinationals (Scheepvaart, vliegtuigindustrie, industriŽle ontwerpers)
 • Stichtingen (bijv Stichting Kijkonderzoek)
 • Particulieren
Veilig en vertrouwd ondergebracht:

De servers van Soko staan in een eigen datacenter en een paar management servers worden gehost bij Equinix. Zoals in deze tak van dienstverlening vereist is worden alle servers worden dagelijks onderhouden, zoals 14 dagen back-ups, regelmatige updates. Iedere server kunnen we van afstand beheren, maar omdat we ook onze eigen server centrum hebben zijn we ten alle tijden bij de servers mocht dat nodig zin. Middels een externe dienst laten we alle server controleren voor uptime.

Soko werkt voor u:

Omdat wij persoonlijk voor u klaar staan en met u mee willen denken om te kunnen voorzien in wat u online nodig heeft. In een telefoongesprek met onze support afdeling zult u alles wat u nodig heeft, van hosting tot emaildiensten en domeinnamen, kunnen bewerkstelligen.

Soko is niet 'goedkope' hosting:

Goedkoop gaat ten koste van service. Of het gaat ten kosten van persoonlijke belangstelling. Geen hulp als een script het niet doet. Hoe zet ik een mailingservice op? Of als er een backup terug gezet moet worden. Soko helpt hier in mee waar anderen daarvoor extra bedragen berekenen. Soko berekent een faire prijs voor haar diensten en zelfs daarover kan gesproken worden.

Sterke hosting

De data op onze servers worden 14 dagen volledig opgeslagen. Dat stelt ons in staat om een site, wat bestanden of een complete server van 14 dagen terug te herstellen. Sommige servers kunnen we backuppen middels Falconstor waar de backup zelfs tot 6 maanden terug gaat. Natuurlijk heeft u de mogelijkheid en verantwoordelijkheid een eigen backup te maken en te downloaden.
Onze DNS servers zijn aparte servers, zo ook de mailservers en de webservers.
Wanneer er een server down is zal een geautomatiseerd systeem een virtuele server uit de backup online brengen waardoor de downtime geminimaliseerd zal zijn.
Natuurlijk bent u in de gelegenheid om uw eigen sites, databases e.d. te downloaden zodat u ook een lokale backup heeft.

Nog meer redenen?
 1. Een goede prijs-kwaliteit
 2. Servers geplaatst in eigen modern en milieuvriendelijk datacenter
 3. Hoogwaardig redundant uitgevoerd netwerk + stroomvoorziening
 4. Eigen DNS servers in verschillende netwerken
 5. Snelle en persoonlijke support, de meeste klanten kennen we bij naam.
 6. Soko is groen. HBK2000 heeft in 2005 al een groen klimaatsysteem ontwikkeld voor onze serverruimte.
Als u verder nog vragen heeft dan willen we die graag beantwoorden.
De algemene voorwaarden van Soko BV zoals gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken voor Noordwest-Holland