Webmail

Overal ter wereld uw e-mail lezen.

Domein check

Is uw gewenste domeinnaam nog beschikbaar?

Helpdesk

 0224-553335

 support@soko.nl

Maa t/m vrij van 9:00 tot 17:00 uur

TeamViewer voor support op afstand

Partners in weboplossingen

SOKO werkt samen met partijen op het gebied van vormgeving, conceptontwikkeling, communicatie en marketing. SOKO heeft daarin een adviserende rol, maar speelt niet de projectleider. Wij houden ons graag bezig met de techniek van sites, email- en webservers. Daar zijn we goed in, en we houden ons bij onze leest. Doordat wij wel in generale zin kennis hebben van deze vakgebieden, kunnen wij u de juiste partner adviseren voor uw project.
Samenwerking met anderen

Targateam


Wij zorgen met onze grafische ontwerpstudio voor een doeltreffende presentatie van uw organisatie, dienst of product. Graag gebruiken wij onze creativiteit om van uw huisstijl, brochure, website etc. iets bijzonders te maken. Van concept tot uitvoering.

CreatiefPlaza

CreatiefPlaza
Het is best leuk dat wij ons hier te mogen voorstellen. Dat we kunnen zeggen: aangenaam CreatiefPlaza. Een netwerk- reclamebureau met niet orthodoxe werkwijze waarmee we ons op een prettige manier onderscheiden van alle andere adviesbureaus. Dat we met ons uitgekiende netwerk u elke specialisatie op elk denkbaar on- en offlinegebied kunnen bieden. Dat de harde kern van CreatiefPlaza al jarenlang ervaring heeft in de automotive branche. En dat we kunnen bogen op talloze succesvolle praktijk cases.

Maar nog leuker zou het zijn als zich kon voorstellen. Pak daarom de telefoon en bel 0224 593504

Artexion

CreatiefPlaza
Soko is al jarenlang partner van Artexion. Waar Artexion websites ontwerpt en realiseert, daar is Soko om de daadwerkelijke connectie te verzorgen met het internet. En dat doet men bij Soko op een betrouwbare, meedenkende wijze. Vriendelijk, flexibel en snel, eigenlijk net zoals Artexion zelf is. Een prima verbinding dus.
Naast web kan en doet Artexion nog veel meer: reclameconcepten, huisstijlontwikkeling, beletteringen, drukwerk & print. Kortom een naam om te onthouden.

Overige internet links