Webmail

Overal ter wereld uw e-mail lezen.

Domein check

Is uw gewenste domeinnaam nog beschikbaar?

Helpdesk

 0224-553335

 support@soko.nl

Maa t/m vrij van 9:00 tot 17:00 uur

Sokosend nieuwsbrief module

Dé email-marketing oplossing voor het MKB: betaalbaar, gebruiksvriendelijk, alle mogelijk denkbare functies, volledige support, Nederlands of Engels pakket.

Sokosend 50000 

Maximaal 50.000 mails per maand

Onbeperkt aantal mailinglijsten

Onbeperkt aantal nieuwsbrieven

Onbeperkt aantal contact personen

€ 17,50 per maand
Setupkosten € 22,50

Sokosend onbeperkt 

Onbeperkt aantal mails per maand*

Onbeperkt aantal mailinglijsten

Onbeperkt aantal nieuwsbrieven

Onbeperkt aantal contact personen

€ 27,50 per maand
Setupkosten € 45,00

Functionaliteiten

Design Functies

Meer dan 50 templates beschikbaar


Wanneer u aan de slag gaat met Sokosend dan maken wij standaard één nieuwsbrief sjabloon op maat voor u. Dus in uw huisstijl. Deze kunt u dupliceren aanpassen etc.
Uiteraard kunt u ook een keuze maken uit ruim 50 standaard aanpasbare templates.
Gebruik uw eigen templates
Ook uw eigen bestaande emailtemplates kunt u eenvoudig uploaden van uw computer of importeren uit een webpagina. Met de editor kunt u uw template op maat maken en opslaan.
Zichtbaar in alle emailprogramma's
Onze templates zijn er op getest dat ze in alle populaire e-mail programma's (Yahoo, Hotmail, Gmail en Outlook) hetzelfde eruit zien. Uw contacten zien uw mailing zoals u het bedoelt heeft.
Handige Nieuwsbrief editor
Ontwerp uw eigen nieuwsbrief met onze handig nieuwsbrief editor. Bewerk zelf uw afbeeldingen en teksten. Plaats links die verwijzen naar uw website of online PDF bestanden.

Testmailing verzenden
Bent u benieuwd hoe uw nieuwsbrief bij de klant aankomt? Verstuur een testmail naar uw eigen emailadres met onze preview verzendfunctie.
Beeldbank voor al uw afbeeldingen

In de ingebouwde beeldbank van Sokosend kunt eenvoudig uw nieuwsbrief afbeeldingen ordenen op datum en grootte.

Email Personalisatie
Personaliseer uw email met slechts 2 klikken door gebruik te maken van de 'extra velden' zoals Voornaam, leeftijd, of bedrijfsnaam. Het werkt precies hetzelfde als Mailmerge in Microsoft Word!Online RSS webarchief
Wanneer uw klanten geen html-nieuwsbrieven kunnen ontvangen kunt u ze verwijzen naar een online RSS webarchief.

Anchor Links
Door een Anchor link te plaatsen in uw nieuwsbrief kunt u verwijzen naar een specifieke deel of kopje van uw nieuwbrieftekst.


E-mail Campagne Functies

Uitschrijflink plaatsen
In de nieuwsbrieven van Sokosend is het eenvoudig om een uitschrijflink te plaatsen. De contacten die zich uitschrijven worden automatisch verwerkt in uw mailinglijst en ontvangen vanaf dan geen mail meer.Campagne Optimalisatie Tips
Vlak onder het menu verschijnen random tips hoe u uw nieuwsbrief campagne kunt optimaliseren. Erg handig!

Automatische bounceverwerking
Emailadressen die niet bestaan (bounce) worden na verzending automatisch verwijderd uit uw mailinglijsten.

U kunt de lijst met bounced e-mail adressen exporteren om te zien of het een soft- (bijv. Mailbox zit vol) of hardbounce (E-mailadres bestaat niet) is geweest.

Ingebouwde spamcheck

Onze ingebouwde spamcheck geeft u een indicatie welke woorden als spam worden gezien. Vervolgens kunt u zelf de woorden aanpassen of verwijderen voordat u de mailing daadwerkelijk verstuurd.

Tell-A-Friend link
Geef u ontvangers de mogelijkheid om de nieuwsbrief door te sturen naar een vriend. In uw statistieken kunt u later terugzien naar wie de nieuwsbrief is doorgestuurd en of de ontvanger zich ook heeft ingeschreven.

Geen dubbele emailadressen.
U hoeft zich geen zorgen te maken over E-mailadressen die meerdere malen in uw mailinglijst voorkomen. Sokosend garandeert u dat er nooit een emailadres twee keer voorkomt in dezelfde mailinglijst.

Verzendtijd Inplannen
Gaat u een week op vakantie? Of bent u morgen niet op kantoor? Geen probleem. U bepaalt zelf op welke datum en tijdstip u uw nieuwsbrieven verstuurd.
Verstuur naar meerdere lijst in één keer

Verzend uw nieuwsbrief in één keer naar meerdere lijsten. Dubbele emailadressen worden automatisch eruit gehaald voor verzending.

Automatische Inbox Preview
De Inbox Preview tool laat u voor verzending zien hoe de e-mail er in bijvoorbeeld Yahoo, Gmail of Hotmail uit zal zien.

HTML of Tekstmail
Verstuur een HTML nieuwsbrief (met afbeeldingen) of een mailing met alleen tekst.

CAPTCHA Formulier Ondersteuning
U kunt uw websiteformulieren beveiligen d.m.v. een CAPTCHA code. Dit om te voorkomen dat uw formulier wordt ge-SPAMed door webrobots.


Gevorderde Email Marketing Functies

Split Testing
Een splittest geeft u de mogelijkheid om verschillende versies van een nieuwsbrief te versturen en na afloop te zien welke het best gepresteerd heeft.

Voorbeeld: U verstuurt twee dezelfde nieuwsbrieven, met een andere onderwerpregel naar 10% van uw contacten. Het systeem verdeelt beide nieuwsbrieven over die 10% en onderzoekt na afloop welke van de twee het beste geopend is. De best presterende nieuwsbrief wordt naar vervolgens naar de overige 90% verstuurd.
Triggers
Zet uw follow up mails in de autopiloot met Triggers. Verzend een verjaardagskaart naar uw klanten of verstuur geheel automatisch een opvolgmail als iemand op een link gedrukt heeft.

Met Triggers kunt u:
  • Automatisch mailen op basis van datum (bijvoorbeeld verjaardag of beurs)
  • Op basis van doorklik contactpersonen aan een andere mailinglijst toevoegen.
  • Toevoegen of verwijderen van een contactpersoon op een lijst met een uitvoer datum in de toekomst.
Automatische Logboek

Wanneer een contactpersoon een nieuwsbrief of een autoresponder ontvangt, opent of doorklikt, wordt deze actie automatisch opgeslagen en toegevoegd aan het profiel van het contactpersoon.

Door het analyseren van de geschiedenis heeft u een goed inzicht in het gedrag van uw contactpersoon.

Notities maken


U kunt in het logboek ook zelf notities maken, zoals gevoerde telefoongesprekken of eventuele vragen en klachten van een van uw contactpersonen.

U kunt zelfs uw data koppelen aan Google Calender.
Google Calendar Integratie
Sokosend ondersteunt de Google Calendar. U kunt gemakkelijk herinneringen toevoegen door op het “Toevoegen aan Google Calendar” icon te klikken.

Creëer Meerdere Autoresponders

Bespaar tijd en energie met autoresponders. Zet uw campagne klaar en verstuur automatisch een nieuwsbericht naar degene die zich heeft ingeschreven op uw mailing lijst. Verstuur bijvoorbeeld automatisch een routebeschrijving wanneer iemand zich heeft ingeschreven voor een seminar.Statistieken & Rapportage

Openings Statistieken
Meten is weten. Vanuit het Statistieken Tabblad kunt u exact zien en volgen hoeveel emails zijn geopend en wanneer.

De statistieken kunt u terugzien van de afgelopen 7 dagen, 30 dagen, laatste jaar of een zelf gekozen tijdsspan.

Alle statistieken zijn weergegeven in duidelijke staaf- en circeldiagrammen. Ook kunt u deze printen of exporteren naar een Excel-bestand.
Link statistieken
Van iedere verstuurde nieuwsbrief kunt precies zien hoevaak er op een bepaalde link geklikt is. Dit geeft u een geweldig inzicht in de interesses van uw nieuwsbrief ontvangers.

Google Analytics

De nieuwsbrieven van Sokosend zijn volledig te koppelen met uw Google Analytics programma. U kunt nu precies zien hoeveel bezoekers op uw website afkomstig zijn van een verstuurde nieuwsbrief.

Bounce Statistieken

Bounces worden automatisch verwerkt in uw statistieken. U kunt nu precies zijn welke emailadressen geweigerd zijn en wat daar de reden van is.

Uitschrijf Statistieken
In de uitschrijfstatistieken krijgt u een overzicht van alle contacten die zich hebben uitgeschreven op uw mailinglijst.Tell-A-Friend Statistieken
Bekijk wie uw nieuwsbrief heeft doorgestuurd en zie vervolgens of de ontvanger zich heeft ingeschreven op uw mailinglijst.


Contactbeheer

Klanten Management
Omdat Sokosend automatisch de opt-ins, uitschrijvingen en bounce emails verwerkt bent u er altijd zeker van dat u voldoet aan de SPAM-wetgeving.

Importeren en Exporteren Contacten
U wilt u klantenbestand via een Excel-sheet in een keer importeren in Sokosend? Geen probleem. Het is zelfs mogelijk om een backup te maken door uw gegevens te exporteren.

Webformulieren
Maak eenvoudig een inschrijfformulier aan om op uw website te 'plakken'. Alle nieuwsbriefinschrijvers worden direct in uw Sokosend contactenlijst verwerkt.

Onbeperkte Extra Velden
U bepaalt zelf welke informatie u van uw contacten wilt opslaan. Maak zoveel extra velden aan als u wilt (woonplaats, interesses, naam, telefoonnummer, etc.)

Deze velden kunt u vervolgens gebruiken om uw nieuwsbrief te personaliseren.

Mailinglijsten
Met Sokosend kunt u zoveel mogelijk mailinglijsten maken als u wilt. Maak bijvoorbeeld een aparte lijst voor uw nieuwbrieflezers en ander voor uw zakelijke contacten.

Dubbele Opt-In
Iedereen die zich inschrijft voor uw mailinglijsten krijgt een bevestigings mail, waarin zij zelf toestemming kunnen geven op het ontvangen van de nieuwsbrief. Per 1 oktober 2009 is dit wettelijk verplicht.

Gegevens Wijzigen-link
Voeg een wijzigingslink toe aan uw nieuwsbrieven. Uw contacten kunnen te allen tijde zelf hun details, zoals adres en telefoonnummer veranderen.

Verwijderen van Contacten
U kunt gemakkelijk mensen uit uw lijst verwijderen. U zoekt bijvoorbeeld op naam of e-mailadres of u importeert een lijst met adressen wanneer het meerdere contacten zijn die u wilt verwijderen.

Deze contacten kunt u permanent verwijderen of u markeert ze als uitgeschreven zodat zij geen nieuwsbrieven meer van u ontvangen.
Één Klik Uitschrijflink
Door het toevoegen van een uitschrijflink in uw nieuwsbrief kunnen contactpersonen zich met één druk op de knop uitschrijven.

Segmentlijsten
Verstuur uw nieuwsbrieven doelgroepgericht door segmentlijsten aan te maken. Maak bijvoorbeeld een selectie waarbij u alleen heren 55+ uit Duitsland een mailing stuurt.Geweigerde emaillijst
De ingebouwde 'blacklist' zorgt er voor dat contactpersonen die geen mail willen of mogen ontvangen deze ook niet zullen krijgen.

Uw contactpersonen in een overzicht
Door een selectie te maken kiest u zelf welke contactpersonen u wilt zien. Maak bijvoorbeeld een selectie van alle heren uit Alkmaar die op een specifieke link in een nieuwbrief hebben geklikt.CAN-Spam Compliance Functies

Uitschrijflink
De contacten die zich uitschrijven worden automatisch verwerkt en verwijderd uit uw contactlijsten.
Automatische Bounceverwerking
Emailadressen die niet bestaan (bounce) worden na verzending automatisch verwijderd uit uw mailinglijsten.

U kunt de lijst met bounced e-mail adressen exporteren om de details te bekijken.
Contactgegevens
Sokosend maakt het mogelijk om uw bedrijfsgegevens in de footer van elke mail te verwerken. Hierdoor heeft uw contact altijd direct door van wie de mail afkomstig is.
"Geweigerde Email" Lijst
De ingebouwde "Geweigerde Email" tool zorgt er voor dat contacten die geen mail willen of mogen ontvangen deze ook niet zullen krijgen.
Dubbele Opt-In Bevestiging
Stuur na inschrijving direct een bevestigingsmail naar het betreffende E-mailadres van de contactpersoon. Zo zorgt u ervoor dat uw contactpersoon toestemming geeft om nieuwsbrieven van u te ontvangen. Zo voldoet u tevens aan de SPAM-wetgeving.

 
Het gebruik van de mailinglist module is alleen toegestaan voor eigen gebruik. Het aanmaken en versturen van nieuwsbrieven voor klanten is niet toegestaan.
 
De algemene voorwaarden van Soko BV zoals gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken voor Noordwest-Holland