Webmail

Overal ter wereld uw e-mail lezen.

Domein check

Is uw gewenste domeinnaam nog beschikbaar?

Helpdesk

 0224-553335

 support@soko.nl

Maa t/m vrij van 9:00 tot 17:00 uur

Email hosting


Smartermail The Microsoft Exchange Alternative


Het Exchange-alternatief
SmarterMail biedt dezelfde functies als Microsoft Exchange, maar voor een FRACTIE van de kosten. In tegenstelling tot Exchange zijn functies zoals audio- en video-groepschat en Teamwerkruimten voor teamvergaderingen en groepssamenwerking gratis inbegrepen.

SmarterMail is het enige e-mailalternatief op locatie voor Exchange voor webhosts, ISP's, kleine bedrijven en ondernemingen die functionaliteit op Exchange-niveau willen, maar zonder de hoge kosten die aan Exchange zijn verbonden.

Waar SmarterMail aan Exchange echt voorbij gaat, is de extra functies die beschikbaar zijn, zoals real-time audio- en video-instant messaging en teamworkspaces voor echte teamsamenwerking.

Een ideale e-mailoplossing

SmarterMail is een volledig uitgeruste e-mail-, groepschat- en teamsamenwerkingsserver die het perfecte alternatief is voor Microsoft Exchange. Het is ontworpen om de functionaliteit te bieden die bedrijven nodig hebben, zonder in te boeten aan veilige, betrouwbare toegang tot zakelijke en persoonlijke communicatie.


SmarterMail biedt echter een veel lagere prijs dan Exchange, heeft betaalbare hardwarevereisten, biedt superieure stabiliteit en kan de onderhoudskosten verlagen. Daarom heeft het aanzienlijk lagere totale eigendomskosten dan Exchange, waardoor het de beste e-mail- en samenwerkingsoplossing is voor MKB's en ondernemingen, maar ook voor ISP's en hostingbedrijven.
Via webmail of in je hand

SmarterMail bevat een van de krachtigste browsergebaseerde webmailclients op de markt. Compatibel met alle belangrijke desktop- en mobiele webbrowsers, het gebruik van de webmailclient elimineert de noodzaak van andere software, van e-mailclients tot agenda-apps, waardoor schijfruimte wordt vrijgemaakt en de onderhoudstaken worden geŽlimineerd die voortvloeien uit het hebben van meer software op de laptops van mensen en persoonlijke computers.

Als desktop- en mobiele apps nodig zijn, kan SmarterMail die ook aan: van native Microsoft Outlook-compatibiliteit tot integratie met andere desktop-e-mailclients zoals Apple Mail, eM Client, Windows Mail en meer. Bovendien werkt SmarterMail perfect op mobiele e-mailclients en toepassingen zoals Apple's iOS-e-mailclient, agenda- en notitietoepassingen, Samsung's e-mail- en agenda-apps, Mobile Outlook, de mobiele Gmail-client en meer.