Webmail

Overal ter wereld uw e-mail lezen.

Domein check

Is uw gewenste domeinnaam nog beschikbaar?

Helpdesk

 0224-553335

 support@soko.nl

Maa t/m vrij van 9:00 tot 17:00 uur

Email hosting


Smartermail The Microsoft Exchange Alternative


Het Exchange-alternatief
SmarterMail biedt dezelfde functies als Microsoft Exchange, maar voor een FRACTIE van de kosten. In tegenstelling tot Exchange zijn functies zoals audio- en video-groepschat en Teamwerkruimten voor teamvergaderingen en groepssamenwerking gratis inbegrepen.

SmarterMail is het enige e-mailalternatief op locatie voor Exchange voor webhosts, ISP's, kleine bedrijven en ondernemingen die functionaliteit op Exchange-niveau willen, maar zonder de hoge kosten die aan Exchange zijn verbonden.

Waar SmarterMail aan Exchange echt voorbij gaat, is de extra functies die beschikbaar zijn, zoals real-time audio- en video-instant messaging en teamworkspaces voor echte teamsamenwerking.

Een ideale e-mailoplossing

SmarterMail is een volledig uitgeruste e-mail-, groepschat- en teamsamenwerkingsserver die het perfecte alternatief is voor Microsoft Exchange. Het is ontworpen om de functionaliteit te bieden die bedrijven nodig hebben, zonder in te boeten aan veilige, betrouwbare toegang tot zakelijke en persoonlijke communicatie.

SmarterMail biedt echter een veel lagere prijs dan Exchange, heeft betaalbare hardwarevereisten, biedt superieure stabiliteit en kan de onderhoudskosten verlagen. Daarom heeft het aanzienlijk lagere totale eigendomskosten dan Exchange, waardoor het de beste e-mail- en samenwerkingsoplossing is voor MKB's en ondernemingen, maar ook voor ISP's en hostingbedrijven.